Op deze pagina kun je het volledige assortiment cockrings vinden van Pleasure Online.

De cockring is ring die om de penis kan worden geschoven met als doel om de erectie langer te laten duren. Cockringen zijn meestal gemaakt van metaal, leer, siliconen of rubber. Een cockring wordt ook wel de penisring genoemd.

Soorten Cockringen

Je hebt cockringen die je alleen op de penis kunt bevestigen, maar bijvoorbeeld ook cockringen waar je je testikels doorheen kunt halen. Dit geeft een andere dimensie aan de seks. Daarnaast heb je ook cockringen met haartjes of borstels, waardoor de clitoris en schaamlippen extra gestimuleerd worden.
De rubberen cockringen worden meestal maar 1 of 2 keer gebruikt. Wanneer je een cockring wilt die je vaker kunt gebruiken kun je beter een plastic of metalen cockring bestellen.

Werking van de Cockring

De cockring kun je het best bevestigen als de penis in slappe toestand is. Wanneer de penis in erectie komt trekt de penisring strak om de penis. Op deze manier worden de bloedvaten in de penis vernauwd, waardoor het bloed de zwellichamen niet of lastig kan verlaten. Op deze manier blijft de penis stijf of wordt hij nog stijver. Voor zowel homo-als heteroseksuele stellen is de cockring dus een effectieve toevoeging voor een betere sekservaring.

Gebruik van de Penisring

Wanneer je een penisring wilt gebruiken is het wel belangrijk om te weten dat het dragen van een penisring risico’s met zich meedraagt. Omdat de cockring de bloedvaten afknelt, kan het zijn dat deze beschadigd worden. Hierbij kan het zien dat het onderbreken van de bloedsomploop schade kan toebrengen aan de penis. Het is dus belangrijk dat je de cockring niet langer gebruikt dan 20 à 30 minuten. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste maat cockring te bestellen, omdat de penis anders meer wordt afgekneld dan nodig is.

De juiste maat Cockring

Zoals gezegd is het dus erg belangrijk dat je een penisring koopt die de juiste maat heeft. Je kunt de juiste maat op de volgende manier achterhalen:
– Meet met een draad of schoenveter de omtrek van de penis op de plek dat je de cockring wilt gebruiken. Doe dit niet te strak, maar wel op zo’n manier dat de draad of veter op zijn plaats blijft.
– Je hebt nu de omtrek van de penis gemeten. Deel deze omtrek door Pi (3,14). Op deze manier bereken je de diameter van de plek waar je de cockring wilt bevestigen.
– Haal voor de zekerheid zo’n 2 -3 mm af van de diameter van de penis.
– Nu heb je de juiste maat te pakken van je cockring (de binnendiameter).

Discreet Cockring kopen

Nu je de verschillende mogelijkheden weet en ook je maat hebt kunnen meten, kun je de beste penisring kopen die bij je past. Heb je toch nog vragen over cock- of penisringen? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Pleasure Online zorgt voor een snelle en discrete levering van je bestelling. Wij zorgen ervoor dat je bestelling met een blanco label wordt bezorgd, waardoor niemand weet heeft van wat er in het pakket zit dat geleverd wordt.