Pleasureonline.nl heeft diverse condooms in het assortiment. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een keurmerk waardoor ze veilig te gebruiken zijn. Alle producten, dus ook condooms kun je anoniem bestellen. Er zijn verschillende soorten verpakkingen. Zo ook grootverpakkingen zodat je een tijdje vooruit kan. Een condoom kopen doe je gemakkelijk op Pleasureonline.nl. Alle verschillende soorten condooms worden discreet bezorgt.

Seksuele handelingen zijn leuk en lekker maar het is belangrijk dat je jezelf goed beschermt…

Wat is een condoom?
Het condoom is het meest gebruikte anticonceptiemiddel. Het is een soort van hoesje dat je gebruikt om de penis van de man te omhullen. Je doet het condoom om voor de seks als de man een stijve penis heeft. Aan het einde van het condoom is een ruimte waar het sperma opgevangen wordt zodra de man een orgasme krijgt. Een condoom heeft verschillende doelen. Een van die doelen is het sperma van de man opvangen om de kans op zwangerschap te verkleinen. Zeker weten doe je natuurlijk nooit omdat een condoom ook kan scheuren. Vandaar is het van belang dat je de juiste maat kiest. Ook kun je door een condoom te gebruiken een seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) voorkomen. Sommige mensen gebruiken de condoom om de duur van de seks te verlengen en natuurlijk kun je de seksuele belevenissen spannender maken. Je kunt condooms bestellen met smaken, ribbeltjes, haartjes of nopjes. Deze condooms bestellen? Dat kan makkelijk en snel op Pleasureonline.nl

De geschiedenis van de condoom
De condoom was vroeger niet zo normaal als nu. De oudste poging om condooms te maken was uit geweven stoffen. Dit is natuurlijk niks geworden. De eerste condooms die effectief werkten werden gemaakt van schapendarmen of andere dierlijke materialen. De condooms die van deze materialen gemaakt worden zijn nog steeds te koop. Mensen met een allergie voor rubber hebben gebruiken deze condooms nog steeds. Ook zouden deze condooms beter zijn omdat ze gevoel en lichaamswarmte beter over dragen dan condooms van synthetische stoffen. Deze condooms zijn minder efficiënt om seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) te voorkomen.

Hoe gebruik je een condoom?
Een condoom kopen is stap een maar een condoom omdoen wordt vaak als moeilijk ervaren. Alle condooms die verkocht worden op Pleasureonline.nl bieden jou de beste bescherming tijdens de seks. Het eerste wat je doet is de condoomverpakking open maken. Zorg dat je deze verpakking niet open maakt met scherpe materialen. Zo kan er een scheurtje in het condoom komen. Aan de rand van de verpakkingen zit een randje met karteltjes. Deze kun je gebruiken om de condoomverpakking open te maken.

Vervolgens kijk je naar welke kant het condoom afrolt. Om het condoom aan te brengen zet je hem op de eikel van de stijve penis. Het is belangrijk dat je het bovenste stukje (het tuutje) van het condoom dichtknijpt voor je het condoom afrolt. Als je dit niet doet kan er lucht tussen het condoom en de penis komen waardoor het condoom kan knappen. Veel condooms hebben al een klein beetje glijmiddel. Toch is het makkelijk om wat extra glijmiddel op het condoom te doen. Dit maakt de seks gemakkelijker.

Na het orgasme is het belangrijk dat je het condoom omhoudt tot hij uit de vagina van je sekspartner is. Dit doe je om te voorkomen dat het sperma het condoom alsnog verlaat. Na gebruik leg je er een knoopje in en kun je hem weggooien. Omdat een condoom omdoen vaak als moeilijk wordt ervaren is het slim om het de eerste keer een keertje alleen te oefenen. Daarna weet je hoe het werkt en voorkom je problemen bij je eerste keer. Zo heb je lekkere en veilige seks!

Soorten condooms
Op Pleasureonline.nl kunnen je verschillende soorten condooms bestellen. De standaard condooms spreken voor zich. Het condoom bestel je gemakkelijk in verschillende maten en diktes. In ons assortiment hebben we condooms met smaakjes voor orale seks. Denk hierbij aan aardbei of banaan. Er zijn ook condooms voor extra stimulatie onder andere met ribbeltjes. Al deze condooms zijn bedoeld om het zo plezierig mogelijk te maken!

Formaat condooms
Een condoom kopen is niet zo makkelijk als je denkt. De maat van een condoom is erg belangrijk. De meeste mannen hebben het standaard formaat nodig maar sommige mannen hebben een maatje meer of minder. Dit is niet erg zo lang je maar de juiste maat condoom gebruikt. Als het condoom te strak zit knapt hij sneller en als het condoom te los zit schuift hij af. Dit is niet fijn en kan de seks ook minder lekker maken. Een condoom bestellen van het juiste formaat doe je op Pleasureonline.nl

Gebruik altijd een condoom!
Sommige mensen vinden condooms kopen eng. Doordat de pakjes van Pleasureonline.nl discreet verzonden kan worden verlaagt dit de drempel. Dit zijn dus geen smoesjes meer!
Je zit midden in het voorspel en het is tijd voor seks.. Het is belangrijk dat je op dit moment de condoom alvast klaar legt omdat je zo de sfeer niet hoeft te verpesten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen geen condoom willen gebruiken omdat ze het vergeten of de sfeer verpesten. Het is erg belangrijk om het veilig te doen want anders kan de sfeer na de seks ook verpest worden. Dit kan door zwangerschap of geslachtsziektes. Voorkom dit en bestel condooms op Pleasureonline.nl.
Veel plezier!