Een Dildo is seksspeeltje in de vorm van een menselijke penis. Dildo’s hebben vaak een glad oppervlak en zijn voornamelijk gemaakt van plastic of latex.

Een dildo kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden voor seksuele bevrediging. In het geval van vrouwen wordt een dildo vaak gebruikt voor de seksuele stimulatie van de G-spot in de vagina. Daarnaast kan een dildo ook anaal ingebracht worden bij zowel mannen als vrouwen.

Vaak worden dildo’s in de war gebracht met vibrators. Vibrators hebben echter de mogelijkheid om te trillen, waardoor een extra seksuele stimulatie plaatsvindt. Dildo’s hebben deze mogelijkheid dus niet.

Dildo’s door de jaren heen

Het gebruik van dildo’s is van alle tijden. Hoewel de meningen verdeeld lijken over hoe lang de dildo al wordt gebruikt, lijkt de oudste dildo al zo’n 30.000 jaar oud te zijn. Deze dildo van 20 centimeter is gevonden in Duitsland en is gemaakt van siltsteen.

Sinds 2000 jaar lijken dildo’s frequenter voor te komen in het menselijke gebruik. In deze tijd werd een dildo voornamelijk gemaakt van steen, hout of andere natuurlijk materiaal. Ook toen al waren dildo’s stevig genoeg om te gebruiken voor de penetratie.

De laatste 100 jaar, met de komst van meer moderne materialen als plastic en latex, zijn er veel meer verschillende soorten dildo’s op de markt gekomen. Deze verschillen niet alleen in maat, maar ook in vorm, kleur of textuur.

Soorten Dildo’s

Zoals gezegd zijn er erg veel verschillende soorten dildo’s te koop. Voorbeelden van verschillende soorten dildo’s in onze shop zijn een voorbinddildo (strapon), glazen dildo, dubbele dildo, g spot dildo, anaal dildo, zuignap dildo, realistische dildo of xl dildo. In onze webshop kun je de verschillende soorten en maten in de aparte categorieën vinden. Op deze manier kun je de dildo kopen die het beste aan je wensen kan voldoen.

Een dildo wordt meestal gebruikt samen met een partner, terwijl buttplugs of vibrators eerder voor soloseks geschikt zijn. Een dildo in de vorm van een voorbinddildo kan middels een tuigje om de heupen worden gedaan, waardoor de partner vaginaal of anaal gepenetreerd kan worden. De voorbinddildo kan ook wel strapon of strapon tube genoemd worden.

Een dubbele dildo heeft twee uiteinden. Met dubbele dildo’s kunnen beide partners dus tegelijkertijd bevredigd worden. Daarnaast kan een dubbele dildo ook voor soloseks gebruikt worden, omdat het op hetzelfde moment zowel de anus als de vagina kan bevredigen.

Welk formaat dildo kan ik het beste kopen?

Er bestaat niet zoiets als de beste dildo. De voorkeur voor een bepaalde dildo hangt namelijk af van je persoonlijke wensen en de manier waarop je de dildo wilt gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld een dildo anaal wilt inbrengen is het verstandig om hiervoor een dildo met een brede voet te gebruiken. Zo voorkom je dat de dildo in je rectum wordt gezogen en je hem er dus niet meer uitkrijgt. Een anaal dildo kun je overigens prima vaginaal gebruiken. Het is dus echter niet verstandig om een dildo voor vaginaal gebruik voor de anus te gebruiken.

Grote of kleine dildo?

Dildo’s heb je in verschillende lengtes en diktes. Welke maat goed bij je past is afhankelijk van wat je fijn vindt tijdens de seks. Heb je een voorkeur voor groot of klein geschapen mannen? Dan kun je ervan uit gaan dat je ook dezelfde voorkeur hebt voor de grootte van een dildo.

Wanneer je hebt besloten op een dildo te kopen maar nieuw bent met het gebruik van een dildo,is het wel aan te raden om met een wat kleinere maat te beginnen. Dit geldt zeker voor de anale dildo’s. Deze dildo’s zijn sowieso kleiner dan vaginale dildo’s. Als je een beginner bent met anale dildo’s is het beter om met een kleine buttplug te beginnen. In onze webshop hebben we ook buttplug sets, waarbij je verschillende maten buttplugs kunt uitproberen.

Dildo kopen

Wanneer je eruit bent welke dildo het beste bij je past kun je in onze shop een dildo kopen. Een dildo kopen bij Pleasure Online gaat makkelijk, snel en discreet. Wij zorgen ervoor dat je dildo volledig anoniem bij je thuis wordt afgeleverd.