Op deze pagina kun je het gehele assortiment voorbinddildo’s vinden van Pleasure Online. Zoals je ziet heb je veel verschillende soorten en maten voorbinddildo’s.

Een andere benaming voor de voorbinddildo is de voorbindpenis of voorbindlul. Echter wordt de Engelse benaming voor een voorbinddildo een stuk vaker gebruikt: de strapon of strapon tube.

Een voorbinddildo kan via een tuigje om de heup worden gebonden, waardoor een vrouw de partner vaginaal of anaal kan penetreren. Een voorbinddildo of strapon wordt vaak gebruikt door lesbische en biseksuele vrouwen om hun partner te penetreren. Daarnaast wordt de strapon ook gebruikt door heteroseksuele stellen, waarbij de vrouw de man anaal penetreert.

Soorten voorbinddildo’s

Net als de gewone dildo’s zijn er ook veel soorten en maten voorbinddildo’s. Ook voorbinddildo’s hebben namelijk verschillende lengtes en diktes.

Echter heb je ook verschillende soorten voorbinddildo’s. Zo zijn er strapons die je middels een band om je heup kunt binden, maar ook strap ons die vast zijn gemaakt aan een string, slipje of korset. Met dit soort voorbinddildo’s kan het gebruik van de voorbinddildo realistischer ervaren worden.

Naast de normale voorbinddildo heb je ook dubbele voorbinddildo’s en strapless strapons. Met een dubbele strapon kun je naast je partner ook jezelf bevredigen. Dit doe je ook met een strapless strapon, echter wordt deze strapon niet bevestigd met een tuigje om je middel. Een strapless strapon kan namelijk door de drager voor een deel in de vagina worden aangebracht, waardoor de strapon door de bekkenbodemspieren op zijn plaats blijft. De strapon blijft op deze manier prima zitten terwijl de drager ook zelf seksueel bevredigd wordt.

Voorbinddildo Tips

Wanneer je een voorbinddildo gaat gebruiken is het plezierig om ook glijmiddel te gebruiken. Dit maakt het allemaal wat comfortabeler. Zeker bij de eerste keer is het verstandig om glijmiddel te gebruiken. Ook kun je als beginner beter een wat kleiner formaat voorbinddildo gebruiken. Vaak moet je namelijk toch even wennen aan het gebruik van de strapon.

Voorbinddildo Kopen

Wil je een voorbinddildo of strapon kopen? Een voorbinddildo kun je makkelijk en snel bestellen bij Pleasure Online. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de levering van je bestelling volledig anoniem gebeurt. Wij zorgen er dus voor dat de levering blanco wordt verstuurd en bij je binnenkomt.

Heb je nog vragen over een strapon tube of voorbinddildo? Neem dan contact op met onze klantenservice!